They're coming to take me away Ha Ha
They're coming to take me away ho ho he he ha ha
to the funny farm where life is beautiful all the time, and I'll be happy to see those nice young men in their clean white coats
and they're coming to take me away ha ha

Het kleine denkkamertje, wc papier, off the rails en welkom!

Door RadioKies op donderdag 27 november 2014 12:40 - Reacties (18)
Categorie: They're coming to take me away!, Views: 3.228

Ik zit op toilet en ben random over wat dingen aan het denken, want wat moet je anders op het toilet? Immers een synoniem voor toilet is waterclosed het kleine denkkamertje.

Ik heb in mijn visie last van ghosting, njah, last... het valt mij op. Ik vraag mij af of andere mensen daar ook last van hebben.

Een ander iets waar ik aan denk, is om toch maar een keer een Tweakblog te beginnen. Na dat steeds maar uit te stellen en minstens 30 ideeŽn al gehad te hebben om een blog mee te starten. Maar waar mee te beginnen? Waarom niet met waar ik nu mee zit? Ik zit nu op het toilet, het toilet dat zich bevind in het pand waar ik werk. Ik zit daar letterlijk, maar waar zit ik figuurlijk mee dan? Met het toiletpapier. Ja dat vrezelijke toiletpapier waar ik al jaren over klaag. Njah, toiletpapier is niet de juiste benaming. De rol die hier hangt toiletpapier noemen is hetzelfde als een zwerver die op sterven onder een brug ligt een royale titel geven zoals bijvoorbeeld koning of prins. Ik noem het liever schuurpapier omdat het te vergelijken is met schuurpapier dat een zeer fijne korrel heeft.

Vervolgens denk ik aan mijn naam waarmee ik dat post: RadioKies

Moet ik als ik een blog begin niet eerst openen met een blogpost waarin ik mij voorstel en wat men van mij kan verwachten? Moet ik vertellen hoe ik aan de naam kom en wat het betekend?

In het kort, een radiokies is een kies met een microfoon en radiozender erin. De microfoon pikt alles op wat u te melden heeft en eventuele omgevingsgeluiden. De theorie is dat tijdens een bezoekje aan de tandarts, al is het maar een jaarlijkse controle, u tot slaap gebracht wordt en een kies vervangen wordt voor een radiokies. U merkt er niks van en heeft er ook geen idee van. Niet alleen u, maar iedereen is potentieel drager van een radiokies die ooit bij de tandarts is geweest. Wie luisterd dan met u mee? Veelal denkt men dat het de overheid zal zijn, maar het kan ook een andere groep zijn die er verantwoordelijk voor is. Ik zeg niet Illuminati, maar het is de Illuminati.

Er zijn mensen die roepen dat je met een aluminium hoed helpt om de radiozending tegen te gaan. Deze bekende tinfoilhat zou ook signalen van buitenaf tegen moeten gaan.. echter heeft iemand uit (ik dacht) Groningen ooit onderzocht of een aluminium hoed ook daadwerkelijk helpt. Zijn conclusie was dat in plaats van het afschermen van invloeden van buitenaf de hoed functioneerd als een grote antenne en je dus het tegenovergestelde effect krijgt. De overheid kan je juist beter beinvloeden! Nu kunnen er 2 dingen gaande zijn:
1) dit onderzoek is van de overheid om het gebruik van aluhoedjes tegen te gaan
2) de mensen die roepen dat je aluhoedjes moet gebruiken zijn in dienst van de overheid.
Punt 2 lijkt mij logischer aangezien het onderzoek redelijk doodgezwegen is in plaats van algemene kennis. Als je de overheid wil dwarsbomen met een hoedje van aluminium zodat ze met sattelieten niet wat naar je kunnen stralen dan ben je ze dus alleen maar aan het helpen!

*kuch*
Vervolgens leg ik de connectie tussen tinfoilhats en zendingen van sattelieten die je volgen/manipuleren met de ghosting die ik zie. Wat.. wat als ik, ik niet ben? Wat als ik als een soort van Gestapo ala 'Das Leben der Anderen' (imdb) de heer RadioKies aan het observeren ben. Hauptmann Gerd Wiesler is alleen maar aan het meeluisteren en ondanks dat het alleen maar audio is, leeft hij helemaal mee met het doel die hij aan het observeren is. We zitten nu bijna tegen het jaar 2015 aan, decennia's later dan wanneer das leben die anderen zich afspeeld.. wat als ik een observeermeneer ben die zowel audio, als visueel en gevoel mee krijgt? Immers waarom zou een spionnen organisatie niet al beschikken over een goedwerkende VR bril met goede geluidsemulatie en een pak dat je aan kan trekken dat je dingen mee kan voelen. Haptic feedback bestaat immers al.

Wat als ik zo ver heen ben met het observeren dat ik mijn eigen identiteit kwijt ben geraakt en nu denk dat ik RadioKies ben. Maar... ik ben dit nu aan het typen, als ik aan het observeren ben heb ik toch geen invloed? Maar wat als de verbinding niet eenrichtingsverkeer is en ik door dit soort sterke gedachtes te hebben RadioKies beinvloed? Of wat als ik observeer terwijl RadioKies toevallig dit denkt en nu aan het typen is?

Maargoed, de connectie met ghosting... wat als die ghosting komt doordat ik aan het observeren ben? Dat die ghosting lagg is in de verbinding of dat de VR bril nog net zoals bij de introductie van LCD TV's ook ghosting had? Het zal ook meer dingen verklaren, ik hoor niet al te best, zo heb ik bijvoorbeeld tinitus (de voeding van de VR bril die ik kan horen als het stil is?). Ik heb soms geen idee waar ik mee bezig ben geweest, maar ik heb wel wat gedaan.. ben ik dan even weggedommeld terwijl RadioKies leuk aan het werk was en heb ik daarom er geen herinnering van?

Achja, als ik wel ik ben en niet de observeermeneer bedacht ik mij, waarom zou ik dan niet gewoon mijn hersenscheten op Tweakblogs plempen? Als de overheid of wie dan ook meeluisterd, wat maakt het dan uit? Waarom zou ik de rest van de bevolking het niet ook laten weten?

Zodoende heb ik toch maar eens dit blog aangemaakt.

Welkom op ons blog!

Wij zijn RadioKies,
Verzet is zinloos.


Wat kan de verdwaalde bezoeker van mijn blog verwachten hier te vinden?
Hersenscheten, observaties (veelal gezeik), interesses maar voornamelijk ook scheergerelateerde zaken en RE: blogs.

In het about me stuk zal ik een keer meer details geven, ik ga nu eerst weer een multispectrum analyse maken van alle signalen die ik nu weer op mij af krijg. Ik zie mijn muis weer uit zichzelf bewegen, de klok is langzamer gaan lopen toen ik begon met typen en die staat nu zelfs stil. Het kan zijn dat ik met mijn voet tegen de muissnoer aan zit en dat de batterij leeg is van de klok, maar dat zou een te simpele verklaring zijn... zo simpel dat het niet te vertrouwen is!


-edit-
Categorie naam oorsprong: